Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:00
Finale
arenasport2
Na programu od 02:00
Philadelphia - Portland
arenasport3
Na programu od 02:45
Polufiinale
arenasport4
Na programu od 02:15
Partizan - Spartak
arenasport5
Na programu od 02:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
03.04.2020. - 12:46

Direktno iz Denvera: Šta će biti sa NBA sezonom i kako je Nikola Jokić

MN Press
"Nikola je dobro. On je u kući, u izolaciji je, isto kao i svi. Radi, trenira, vodi računa o sebi i to je to", kratko je Ognjen Stojaković (38), naš čovek u stručnom štabu Denver Nagetsa, odgovorio na pitanje o tome kako Nikola Jokić provodi pauzu u NBA ligi u svom domu u Koloradu.

"U suštini svi smo kućama, trudimo se da imamo što manje kontakta sa spoljašnjim svetom. Naravno radi sebe i radi drugih", dodao je Beograđanin koji je od 2013. u sistemu Nagetsa.

 

 

Ostanite kod kuće, čuvajte sebe, čuvajte druge, vodite računa o svom zdravlju, proći će sve ovo

Tokom intervjua za TV Arenasport, bivši video koordinator Denvera, a sad trener za razvoj igrača, rekao je da je stanovnicima tog grada dozvoljen izlazak iz kuća u određenim situacijama.

"Jedini dozvoljeni izlasci su odlazak u prodavnicu, kod doktora i neki vid rekreacije. Kad kažem neki vid, podrazumevam 'samoreakreaciju', da je nazovem tako, što znači šetnja, trčanje, vožnja bicikla. To je to, borimo se kao i svi", konstatovao je nekadašnji trener mladih kategorija FMP Železnika.

"Što se tiče igrača, svako od njih ima kondicioni program koji može da radi u kući. To podrazumeva vožnju bicikla, rad sa bućicama, trakama, itd... Trudimo se svi da ostanemo u formi, i igrači i treneri".

Na pitanje o tome šta će biti sa NBA sezonom 2019/20, rekao je...

"Niko u suštini ne zna. Niko ne zna ni šta će se desiti sutra, a kamoli šta će biti sa sezonom. Nagetsi prate šta se dešava na nivou lige, a liga pretpostavljam da prati šta se dešava na nivou države i sveta. Niko ne zna, idemo dan po dan".

Potom je dodao...

"Ne treba se opterećivati stvarima na koje ne možemo da utičemo".

Pogledajte ceo razgovor Stojakovića koji će biti emitovan i na programima TV Arenasport.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci