Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:00
Igokea - Partizan
arenasport2
Na programu od 20:00
Pregled
arenasport3
Na programu od 19:00
Servette FC - Zurich
arenasport4
Na programu od 19:30
Fehérvár - Ferencvaros
arenasport5
Na programu od 20:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
25.09.2020. • 09:09

5 SNIMAKA KOJE SVI ŠERUJU: Jokić se izmicao Lebronu i provocirao šut, pa mu "Kralj" odgovorio odbranom!

Twitter/Screenshot
Potezi koji su obeležili prethodno veče...

Denver je prošle noći pružio solidan otpor L.A. Lejkersima, ali nije uspeo da ih "slomi" kada su bili u najvećem naletu, delom i zbog sudijskih propusta...

Naime, na tri minuta do kraja, pri rezultatu 105:102 za Lejkerse, videli smo još jedan sjajan prodor Mareja, dobio je po prstima od Lebrona, ali su sudije ostale neme. Zbog toga navijači celo jutro "vilene" po društvenim mrežama.

Nekoliko sekundi kasnije umesto potencijalnih minus jedan za Denver, na semaforu je ponovo bilo komotnijih "plus pet" za Lejkerse. 

Do kraja su to Lejkersi pretvorili u 114:108, a ko zna šta bi bilo a je dosuđen faul?

O broju "penala" govorio je i Nikola Jokić, koji nije isti igrač kada je u problemu sa ličnim greškama, a prošle večeri imao ih je pet...

Interesantno je da je sve ovo došlo posle pritska Lejkersa u javnosti, komentarisali su suđenje na Lebronu Džejmsu, a već u narednom meču izveću su 12 slobodnih bacanja više od rivala. Navijači su po običaju tražili sudijske greške i delili su ih na društvenim mrežama.

Osim faula na Marejem, istakli su i situaciju sa samog kraja utakmice kada je Džejms bio "ispod" Jokića prilikom šuta za tri poena iz ugla?

 

Možda je to bila osveta za ovo "izvlačenje" i podsećanje Lebrona da mu šut nije jača strana?

Očekivano, navijači Lejkersa ističu da nije bio faul nad Jokićem, dodaju da se Džejms nije pomerio, ali navijači Denvera imaju drugi argument.

Sličan faul koji je dosuđen na Entoniju Dejvisu...

 

Ipak, nadamo se da se finale Zapadne konferencije neće pretvoriti u priču o sudijskim greškama, nego da će akcenat biti na lepim potezima. Prethodne večeri bilo ih je na pretek!

Ako bi jedan trebalo izdvojiti, onda je to prodor Mareja koji je sve ostavio bez daha...

 

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci