Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 04:00
Los Angeles Galaxy - Vancouver
arenasport3
Na programu od 05:00
Pregled kola
arenasport4
Na programu od 04:00
Man. City - Bournemouth
arenasport5
Na programu od 05:00
Don't Look Down
Otvori pretragu
Majstorović
Košarka
26.06.2022. • 22:13

MAJSTOROVIĆ MVP SP: Odigrali smo neverovatan turnir

Majstorović
TV Arena Screenshot
Iskusni srpski basketaš četvrti put na krovu sveta

Srbija je peti put šampion sveta u basketu 3x3, a Dejan Majstorović osvojio je četvrti put titulu prvaka sveta i titulu MVP igrača Svetskog prvenstva.

"Hteo bih da čestitram Litvaniji na svemu što su ovde prikazali. Mi smo odigrali neverovatan turnir, imali smo veliku energiju, ovo je naše peto zlato na Svetskim prvenstvima. Igrali smo timski i doneli smo mnogo titula Srbiji, a donećemo ih još. Hvala navijačima, bili su neverovatni. Imali smo veliku podršku tokom turnira u Antverpenu, kada je bilo teško podržali su nas svojski", rekao je Majstorović posle finala.

Dejanov otac će imati dodatak za knjihu koju piše o sinu.

"Biti četvrti put svetski prvak je verovatan osećaj, učinio sam ono što su Dušan Bulut i Marko Savić. Moj otac ima knjigu, kada je počeo da je piše meni je bila dosadna, ali sada je to neverovatna stvar. Imam sada dve velike knjige sa mojim slikama i člamncima u medjjima. Slao mi je slike svakog dana iz medija, a ja sam mu slao samo stikere. Neverovatno je sve ovo", zaključio je čuveni "Maestro", prvak sveta sa Srbijom 2016, 2017, 2018. i 2022. godine.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci