Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:15
Vežbaj sa Markom
arenasport2
Na programu od 07:30
Najveći derbiji 2018/19
arenasport3
Na programu od 08:30
Magdeburg - Melsungen
arenasport4
Na programu od 08:15
Best of 2016/17
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
08.04.2020. - 10:47

"Ako Obradović ostane trener...": Slukas zna nešto što drugi ne znaju?

MN Press
Košarkaška takmičenja u Evropi su stala zbog pandemije korona virusa, a pitanje je da li će se neka od njih uopšte vratiti ove sezone!

Takva neizvesnost ipak ostavlja prostor za priče o tome šta će biti u takmičarskoj 2020/21, kada god ona počela, a već postoje naznake da Željko Obradović neće više voditi Fenerbahče, klub s kojim je bio šampion Evrope 2017.

Prethodno se pričalo o tome da je dvaput odbio produženje ugovora sa Turcima, a da to nije bila lažna vest potvrdio je "između redova" jedan od njegovih omiljenih košarkaša.

Kostas Slukas dao je jake indicije da se rastanak "Žoca" i Fenerbahčea sasvim približio.

"Postoji glasina da ću se vratiti u Olimpijakos ili Panatinaikos. Pročitao sam te priče i sve što znam jeste da imam garantovan ugovor sa Fenerbahčeom. Zbog jedinstvenog slučaja, postoje i drugi scenariji. Naravno, ako Obradović ode, kao što se priča, sve se menja", rekao je grčki košarkaš Kostas Slukas za domaće medije.

S obzirom na to da je nekoliko članova Fenerbahčea zaraženo korona virusom, Slukas je kazao da veruje da su neki od njih "pokupili" COVID-19 na gostovanju u Moskvi protiv Himkija.

"Nisam igrao taj meč, ostao sam u Istanbulu, ali sam uplašen. Turska je malo sakrila taj problem i zato se liga igrala kao da se ništa nije desilo, nadam se da će sve proći dobro", rekao je Slukas i poručio šta misli da treba da se desi sa Evroligom.

"Verujem da Evroliga treba da bude otkazana".
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci