Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
MaxBet NEWS
arenasport2
Na programu od 22:45
Boston - Miami
arenasport3
Na programu od 23:00
KOTV Classic
arenasport4
Na programu od 23:00
Epizoda 11
arenasport5
Na programu od 22:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
21.01.2020. - 10:21

Trinkijeri pred Istanbul: Možda nemaju Teodosića, ali neće biti lako

MN Press
Košarkaši Partizana otputovali su u Istanbul, gde će u utorak od 18.15 pokušati da nastave pobednički niz u Evrokupu

Rival je Darušavaka, koja u prva dva kola ima pobedu protiv Trenta i poraz od Virtusa.

"Darušafaka možda nema Teodosića i ta velika imena, ali igraju tvrdu košarku i uvek su u stanju da te izbace iz ritma. Neće biti lako sa njima... Gledajući rezultate u italijanskoj ligi, mislim da je Trento malo 'pukao' i da naša pobeda u Trentu nije više tako važna. To znači da idemo sve iznova. Mislim da će biti ključno kako napadamo, kakve odluke donosimo na terenu. Visoki su i brzi, dobro pokrivaju reket i zato moramo biti više nego perfektni u 'spejsingu'. Ako imamo dobar 'spejsing' i ne zaustavljamo loptu, onda možemo imati neku prednost. Ali, to se mora napraviti na terenu", istakao je trener crno-belih, Andrea Trinkijeri.

Krilni centar Stefan Birčević nada se da će ekipa ponoviti partije iz mečeva sa italijanskim rivalima, Trentom i Virtusom.

"Darušafaka je na svom terenu jako ozbiljna ekipa koja igra veoma agresivno i biće nam izuzetno teško. Ipak, ako budemo igrali kao što smo započeli ovaj januar imamo veliku šansu da dođemo do pobede koja bi nam otvorila mnogo toga za dalje", poručio je Birčević.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci