Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Sve najbolje
19.08.2022. • 15:47

JUČE POBEDILI, DANAS UZ ARENU: Jović i Terzić u kampanji "Sve najbolje"

Sve najbolje
Arena sport
Fudbaleri Partizana Nemanja Jović i Nikola Terzić podržali kampanju TV Arena sport "Sve najbolje"

Partizan je u četvrtak uveče pobedio Hamrun 4:1 i stekao veliku prednost pred revanš meč plej-ofa za Ligu konferencija. Nemanja Jović i Nikola Terzić, igrači crno-belih, bili su akteri u ubedljivom trijumfu, a danas će se priključiti kampanji  "Sve najbolje" Arene sport . Njih dvojica posetiće u petak naš štand u TC "Galerija" u 18.30.
 

Na samim štandovima, koji su modernog dizajna, građani se mogu upoznati sa programom TV Arena sport i učestvuju u aktivaciji Areninih paketa i Arene Cloud. Takođe, postavljene su replike "boginje", pehara namenjenog FIFA svetskom prvaku, a uskoro će biti izloženi i trofeji ostalih važnih takmičenja i liga, s kojim se posetioci mogu fotografisati i u vlasništvo dobiti sličice, poput onih iz albuma poznatih fudbalera.

MILAN GUROVIĆ NA ŠTANDU TV ARENA SPORT: Dođite i vi

U pripremi je još 25 malih štandova koji će biti postavljeni u ostalim gradovima na kojima će se deliti promo materijali TV Arena sport.  Početak karavana zakazan je za petak, 26. avgusta, kada će štand biti postavljen u Rumi, a potom i u drugim gradovma, za početak širom Vojvodine.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci