Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 16:00
Crvena Zvezda - Koper
arenasport3
Na programu od 16:00
Pregled sezone
arenasport4
Na programu od 16:00
Radnički - Vozdovac
arenasport5
Na programu od 16:00
Bad Boys
Otvori pretragu
Rikardo i Andrade
Fudbal
23.06.2022. • 22:03

RIKARDO DOČEKAO ANDRADEA: Pojačanje Partizana već stigao u Ptuj

Rikardo i Andrade
TV Arenasport screenshot
Reprezentativac Zelenortskih Ostrva već doputovao u Sloveniju

Patrik Andrade jutros je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, a već večeras se priključio igračima crno-belih na pripremama u Sloveniji.

Kako i dolikuje, prvi ga je dočekao i pozdravio sunarodnik i dobar prijatelj Rikardo Gomeš, prvi strelac crno-belih. Poželeo mu je dobrodošlicu, a donedavni igrač Karabaga nije skrivao zadovoljstvo lepim prijemom u Ptuju, što se vidi i na snimku naših komentatora koji su na pripremama. U hotelu "Prmius" imao je prvo upoznavanje sa trenerom Ilijom Stolicom, sportskim direktorom Ivicom Ilijevim i šefiom skautinga Ivicom Kraljem.

"Patrik i ja smo igrali zajedno za nacionalni tim. Prvi put smo bili u selekciji do 18 godina, a onda i u seniorskoj selekciji. U pitanju je odličan igrač i doneće nam kvalitet na sredini terena. Andrade ima odličan šut levom nogom, završni pas, izuzetno se dobro gradi i mislim da je to stil koji trener želi od nas. Srećan sam i malo uzbuđen što će nam se on pridružiti", rekao je Rikardo Gomeš nakon što je njegov zemljak postigao dogovor sa crno-belima.

Crno-beli sutra od 17.30 časova odigraće prvi kontrolni meč na pripremama a rival je rumunski šampion Kluž. Meč možete da gledate u prenosu na TV Arena 2 Premium.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci