Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
FSS i Mozzart bet
Fudbal
06.07.2022. • 14:07

MOZZART BET SUPERLIGA SRBIJE: Ovako će se naredne tri godine zvati najviši rang fudbalskog takmičenja

FSS i Mozzart bet
fss.rs
Istog naslovnog sponzora dobila je i Prva liga Srbije

Utakmicom između Voždovca i Novog Pazara, u petak od 20.00 časova (TV Arena 1 Premium) počinje novi fudbalski šampionat Srbije čiji će pun naziv u naredne tri godine biti - Mozzart bet Superliga Srbije.

To je plod dogovora Fudbalskog saveza Srbije i pomenute kompanije koji je juče ozvaničen potpisivanjem ugovora u prostorijama Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Svečanom činu prisustvovali su ispred Fudbalskog saveza Srbije, zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, a kompaniju Mozzart predstavljali su direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

"Potpisali smo ugovor koji po mnogo čemu nosi prefiks istorijskog. Profitiraće svi u srpskom fudbalu, naročito klubovi koje očekuje prilično ozbiljna finansijska injekcija. Znamo koliko je teško funkcionisati u okolnostima kada nema uslova i sredstava. Fudbalski savez Srbije je dobrim radom u proteklom periodu obezbedio sebi nastavak saradnje sa jakim strateškim partnerom na još četiri godine, a u isto vreme obezbedili smo Superligi i Prvoj ligi Srbije naslovnog sponzora u naredne tri sezone. Sve što je bilo do nas, mi smo uradili. Sada je na klubovima da iskoriste ovo na najbolji mogući način i da tu stabilnu finansijsku situaciju pretvore u dobre rezultate na terenu. Čvrsto verujem da će se narednih sezona u Srbiji igrati lepši i atraktivniji fudbal, da če se navijači vratiti u velikom broju na stadione i da ćemo zajedno sa kompanijom MOZZART krenuti u nove pobede“, rekao je Nenad Bjeković, dok je Jovan Šurbatović dodao:

"Napravili smo iskorak u svakom pogledu. Produžavamo saradnju sa jakim strateškim partnerom na još četiri godine, a Super i Prva liga Srbije konačno mogu da računaju na naslovnog sponzora takmičenja. Posebno mi je drago što je MOZZART domaća kompanija, regionalni lider i što je pobedila na međunarodnom tenderu na kojem je učestvovalo pet velikih svetskih kompanija. Negde sam pročitao da je pošten fudbal u Srbiji doneo profit od 50 miliona evra i zaista je tako. Mi smo u prethodnih godinu dana potpisali mnogo ugovora i na domaćem i na međunarodnom tržištu. Novac koji će FSS prihodovati od ugovora sa kompanijom Mozzart će ići na račune klubova i mi se kao odgovorno rukovodstvo trudimo da značajno popunimo njihove budžete kako bi nesmetano mogli da funkcionišu i ostvaruju rezultate na terenu. Izuzetno smo zahvalni kompaniji Mozzart što je prepoznala potencijale Fudbalskog saveza Srbije i što je stala uz nas u parilu 2019. godine kada naša situacija nije bila ovako dobra kao danas. Nadamo se dugoročnoj saradnji na obostrano zadovoljstvo“.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci