Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:00
Crvena zvezda - Napoli
arenasport2
Na programu od 18:15
Budućnost - Partizan
arenasport3
Na programu od 18:00
Srbija - Bugarska
arenasport4
Na programu od 18:45
6. Epizoda
arenasport5
Na programu od 18:30
the Mob
Otvori pretragu
Fudbal
07.02.2020. - 12:02

Voždovac se pojačao iz Votforda!

Marko Metlas/© MN press, all rights reserved
Dan pošto je bek Nemanja Vučić postao "zmaj", na "krov" je sleteo Filip Stuparević, koji će u Voždovcu igrati do kraja sezone kao pozajmljeni igrač Votforda.

"Stupi" je u prvom delu sezone nastupao za češki Pribram kao ustupljen igrač i na 12 mečeva postigao je dva pogotka. Mladi reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač kluba, sada dolazi u Voždovac kao veliko pojačanje za nastavak sezone.

Stuparević nije krio zadovoljstvo što je opet u dobro poznatoj sredini u kojoj dokazano može da napreduje.

"Srećan sam što sam opet u svom klubu, u kojem sam postigao najveće uspehe. Trudiću se da što bolje iskoristim polusezonu koja je preda mnom kako bih napredovao i pomogao Voždovcu da postigne zacrtane rezultate", rekao je 19-godišnji napadač.

Stuparević je rekao da je bilo više ponuda, ali da su on i Votford izabrali Voždovac.

"Iako je bilo više ponuda, u dogovoru sa ljudima iz mog matičnog kluba odlučeno je da Voždovac trenutno ima najbolji ambijent za moj razvoj i rezultatske ambicije koje se poklapaju sa mojim. Cilj je da pomognem klubu da ostvari što bolji plasman, kao i da budem spreman za mečeve koje očekuju mladu reprezentaciju", rekao je Stuparević.

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović istakao je da Stuparević sada dolazi među Zmajeve kao pojačanje, što je "velika odgovornost i obaveza za njega"

"Stupi je naše dete, jako se dobro poznajemo i srećan sam što je opet sa nama. Ovoga puta dolazi kao veliko pojačanje, što je velika odgovornost i obaveza za njega. Jako sam srećan što je opet sa nama i siguran sam da će pokazati sav svoj kvalitet i talenat i vratiti se u Votford kao još bolji igrač. Isto tako, nadamo se da ćemo u toku dana predstaviti još novih pojačanja na kojima trenutno radimo, i mislim da će javnost biti jako prijatno iznenađena", rekao je Damjanović.

Stuparević će se staviti na raspolaganje Radetu Kokoviću već danas i biće u prilici da zaigra u prvom meču nastavka sezone koji je planiran za 15. februar kada Voždovac gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci