Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Javor - Crvena zvezda
arenasport2
Na programu od 10:00
Finale
arenasport3
Na programu od 10:30
Unicaja - MoraBanc Andorra
arenasport4
Na programu od 10:00
Defensa y Justicia - Talleres
arenasport5
Na programu od 10:30
199 Lives
Otvori pretragu
Lalatović
Fudbal
27.02.2021. • 10:32

VOJVODINA POKRENULA POSTUPAK PROTIV LALATOVIĆA: Klub se ogradio od trenera

Lalatović
MN Press
Odluka sa vrha, predsednik kluba je to potvrdio.

Nenad Lalatović je od početka sezone dobio nekoliko kartona zbog protesta van terena, a i na konferencijama za štampu je davao izjave o suđenju.

Bunio se zbog raznih odluka, a povodom informacija da je protiv njega zbog toga pokrenut disciplinski postupak u Fudbalskom savezu Srbije, oglasio se i klub. 

Predsednik Vojvodine Dragoljub Samardžić se ogradio od izjava koje je davao trener "lala". 

"Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza", rekao je Samardžić za "Sportski žurnal". 

On je najavio da će disciplinska komisija kluba razmatrati poteze svog trenera, te da će se pokrenuti postupak protiv Lalatovića. 

"Na sastanku Upravnog odbora je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS-a, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova. Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS-a, kao i samog kluba", istakao je Samardžić.

(MONDO, Sportski žurnal)

Poslednje vesti

Poslednji video snimci