Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 11:00
Igrani film
arenasport2
Na programu od 12:00
Brooklyn - Denver
arenasport3
Na programu od 12:00
Monaco - Manchester City
arenasport4
Na programu od 12:00
Pregled 3. kolo
arenasport5
Na programu od 12:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
07.02.2020. - 11:40

Vojvodina dovela Hrvata

Milutin Vujčić/MONDO
Defanzivac Slavko Bralić novi je igrač ekipe Nenada Lalatovića

Fudbaleri Vojvodine nakon završenih priprema u Beleku vraćaju se u Novi Sad. Trener Nenad Lalatović po povratku u Srbiju iz Turske najavio je dva dana odmora, a onda zakazao novi sastanak ekipe u ponedeljak u Fudbalskom centru Vujadin Boškov.

Tamo će se timu priključiti i hrvatski fudbaler Slavko Bralić, preneo je "Sportski žurnal".

On je pre nedelju dana sporazumno raskinuo ugovor sa ekipom Larise, u koju je stigao prošlog januara. Iako je imao ugovor na dve i po godine, odlučio je da ga okonča pre vremena, jer mu je saopšteno da nije u planovima trenera grčkog kluba posle 16 nastupa ove sezone.

Bralić (27 godina), koji je rođen u Splitu, pre Grčke je nastupao za ekipe Nefči iz Bakua, a igrao je i za Široki Brijeg, kao i hrvatske ekipe Solin i Osijek.

Pre Bralića Vojvodina je na probu dovela Rusa Nikolaja Obolskog, koji nastupa za Dinamo iz Moskve, ali nije zadovoljio svojim partijama čelnike novosadskog kluba zbog čega je odlučeno da sa njim ne bude potpisan ugovor.

PRELAZNI ROK VOJVODINA ZIMA 2020

DOŠLI: Lazar Stojsavljević (Njuport), Miljan Vukadinović (Napredak), Momčilo Mrkaić (Javor), Nikola Mirić (Partizan), Bogdan Mladenović (Žil Visente), Stefan Đorđević (Radnički), Nikola Andrić (Mladost), Konstanti Nika (Voluntari), Petar Pavlićević (Benfika), Slavko Bralić (Larisa).

OTIŠLI: Bojan Matić (Partizan), Vinsent Eze (Čukarički), Milan Lazarević (Rad), Nemanja Nikolić (raskid pozajmice), Željko Filipović (raskid ugovora), Nemanja Petković (raskid ugovora).

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci