Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 08:00
Marseille - Monaco
arenasport2
Na programu od 08:00
Denver - Phoenix
arenasport3
Na programu od 09:00
PSG - Aalborg
arenasport4
Na programu od 07:45
Partizan NIS - Mornar
arenasport5
Na programu od 09:00
Elway to Marino
Otvori pretragu
Asano
Fudbal
06.05.2021. • 22:05

OVO JE STAMPEDO PROTIV PARTIZANA! Vučelić o Asanu

Asano
MN Press
Prvi čovek kluba iz Humske se oglasio povodom odlaska igrača

Takuma Asano je napravio pravu buru u Partizanu!

Otišao je iz kluba svojevoljno, žalio se na neisplaćene zarade, a onda su se redom javljali saigrači iz tima sa izjavama vezanim za njegov postupak.

Sada je izjavu dao i prvi čovek kluba Milorad Vučelić. 

"Cela ta priča sa Asanom je čista prevara! Pretpostavljam da se radi o dogovoru Japanca sa nekim klubom koji želi da ga angažuje, a po svemu je potpuno jasno da on nije imao nijedan osnov ni po našim, ni po zakonima UEFA, da uradi to što je uradio. U svemu ovome je po slovu ugovora nadležan i naš sud", istakao je Vučelić.

On je naglasio da su netačne izjave o tome da je klub želeo da proda Asana u Ujedinjene Arapske Emirate protv volje igrača.

"Nije postojala nijedna konkretna ponuda iz Emirata, bilo je samo interesovanja. Pre će biti da je posredi "kovid plata" umanjena za pedeset odsto, s kraja prošle sezone, na šta on nije pristao. Kada je u pitanju kašnjenje, ne postoji nijedan pravni osnov, a i da je postojalo tako nešto on je morao da pošalje upozorenje klubu 15 dana ranije, što nije učinio. Dešava se i u Interu da plate dugo kasne, pa je taj klub osvojio titulu u Italiji. Očigledno je trenutno prisutan neki svojevrsni "stampedo" protiv Partizana ", zaključio je prvi čovek crno-belih.

(MONDO, Večernje Novosti)

Poslednje vesti

Poslednji video snimci