Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:00
Daegu - Jeonbuk Motors
arenasport2
Na programu od 13:30
Vesna Birčević
arenasport3
Na programu od 12:00
Napoli - Lazio
arenasport4
Na programu od 12:00
Krka - Crvena zvezda mts
arenasport5
Na programu od 13:30
of Big Air
Otvori pretragu
Fudbal
06.12.2019. - 10:52

Nikola Lazetić: Lalatoviću, NISAM podneo ostavku

MN Press
Nikola Lazetić je i dalje sportski direktor Vojvodine i nije podneo ostavku na tu funkciju, uprkos tome što je trener Nenad Lalatović posle pobede nad Radnikom (1:0) rekao da on više ne radi taj posao i da je "atmosfera u klubu bolja od kada njega nema".

Lazetić kaže da i dalje obavlja svoju funkciju, iako ne dolazi na treninge.

"Nisam podneo ostavku. U međuvremenu sam dolazio u klub, ali nisam prisustvovao treninzima. Pošto je očigledno da Lalatović ima problem sa mnom, u dogovoru sa klupskim čelnicima, nisam se pojavljivao, jer sam želeo da dok takmičenje traje ne utičem na atmosferu i pripreme ekipe za finiš prvog dela prvenstva", poručio je u razgovoru za "Sportski žurnal" Lazetić.

Do kraja borbi za bodove u jesenjem delu Superlige ostala je još utakmica protiv ekipe TSC u Senti, nakon koje je Lazetić najavio sastanak sa čelnicima Vojvodine.

"Držim se onog što je dogovoreno i čekam da kad se takmičenje završi sednemo za sto sa rukovodstvom i otvoreno porazgovaramo o svemu. Ono što je sigurno to je da zbog Lalatovića neću podneti ostavku, jer zbog njega nisam ni došao u Vojvodinu. Poštovaću stav kluba, kakav god da bude", kategoričan je Lazetić.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci