Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:30
L.A. Lakers - Oklahoma City
arenasport2
Na programu od 02:00
Philadelphia - Portland
arenasport3
Na programu od 01:45
Epizoda 23
arenasport4
Na programu od 02:15
Partizan - Spartak
arenasport5
Na programu od 01:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
04.12.2019. - 10:04

Mali je TOP: Zvezda naciljala novog Mirka, predsednik Voše "otkrio" CENU!

MN Press
Vojislav Gajić nije za prodaju Mirka Topića ove zime, ali kaže da postoje ponude koje nije moguće odbiti.

Mirko Topić jedan je od klinaca koji se nalazi na listi tandema Crvene zvezde, Zvezdan Terzić/Mitar Mrkela.

Međutim…

"Jedina istina je to da je Mirko Topić biser iz naše omladinske škole, te da svojim igrama i ponašanjem već sada s pravom može da nosi epitet igrača pred kojim je blistava budućnost", rekao je predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina, Vojislav Gajić.

"On je projekat kluba za proleće i od njega očekujemo da bude deo okosnice tima u nastojanju da nastavimo sa dobrim rezultatima, jer Vojvodina ima velike ambicije po pitanju borbe za titulu, kao i u borbi za trofej u Kupu Srbije", nadovezao se predsednik "Stare dame" u izjavi koja je objavljena ovog utorka uveče na zvaničnom portalu kluba.

"Tačno je da su mnogi evropski klubovi već pokazali interesovanje za Topića, ali on ima želju da nastavi sa igrama u Vojvodini, kojoj je veoma privržen i u tome ima veliku podršku svog oca, kao i čitave porodice", prokomentarisao je Gajić i napomenuo:

"Da bi eventualno promenio sredinu već u januaru, to mora da bude izuzetno visoka ponuda, takva da se ne može odbiti".

Prvi čovek kluba sa "Karađorđa" rekao je da su ponude za Topića već stizale, ali...

"Ponude koje smo do sada dobili za njega nismo ni razmatrali, iako su bile veoma ozbiljne, jer Mirko Topić ima važeći ugovor sa klubom do juna 2021. godine, a u dogovoru sa generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem, spremni smo da mu ponudimo novi četvorogodišnji ugovor".

"Generalno, jesam zadovoljan sa radom i rezultatima, ali kada se osvrnem unazad, mislim da smo na nekim mečevima na 'Karađorđu' možda mogli i bolje. Međutim, postoji niz objektivnih okolnosti koje su uslovile da do toga ne dođe. Imali smo kratke pripreme pred početak sezone i bilo je potrebno vreme da ekipa dobije onaj pobednički duh".

  • Share
  • Facebook
  • Twitter

Poručio je i da Topić neće biti jedini talenat iz Vošine škole koji će dobiti ponudu za dugoročnu saradnju sa klubom.

"Takođe, stav kluba je da i drugi mladi igrači iz naše omladinske škole, koji su sada u prvom timu, kao što su Zukić, Nešković, Veselinović, Devetak ili Toroman, imaju isti status i podršku kao Topić, jer ti momci pokazuju veliku lojalnost i kvalitet i na proleće od njih očekujemo da budu nosioci igre Vojvodine", izjavio je i najavio da će tokom 2020. još igrača iz omladinskog pogona biti priključeno prvom timu i pomenuo da zasluge za to pripadaju i sponzoru "Srbijagasu", odnosno direktoru tog preduzeća Dušanu Bajatoviću.

"On nam daje veliku podršku. Naravno, moram da spomenem i naše verne navijače, koji zdušno podržavaju ovakvu politiku kluba i čije navijanje i podrška nam jako mnogo znače", rekao je Gajić, koji je uoči sutrašnje utakmice sa Radnikom iz Surdulice najavio pobedu ekipe trenera Nenada Lalatovića.

"Lično, uveren sam da bodovi ostaju na 'Karađorđu'", rekao je predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci