Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 11:00
Igrani film
arenasport2
Na programu od 12:00
Brooklyn - Denver
arenasport3
Na programu od 12:00
Monaco - Manchester City
arenasport4
Na programu od 12:00
Pregled 3. kolo
arenasport5
Na programu od 12:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
18.02.2020. - 10:37

Čim je krenuo u Humsku, to je bilo - to!

MN Press
Novi napadač Partizana blista od sreće zbog debija za klub koji voli.

Nedelja je bila veoma lep dan za Bojana Matića.

Visoki napadač, koji je ove zime došao u Partizan iz Vojvodine, prvi put je nastupio u ekipi Sava Miloševića u trijumfu protiv Radnika iz Surdulice.
 

Iako nije bio strelac, on će dugo pamtiti lep osećaj koji je doživeo čim je stigao na stadion, a potom prvi put istrčao na teren u zvaničnoj utakmici.

"O ovome sam sanjao svih ovih godina. Kada smo kretali na utakmicu osetio sam onu pozitivnu tremu, leptiriće u stomaku - što naš narod kaže, jer za mene nije postojao lepši momenat do sada u karijeri do potpisa za crno-bele. To je kao što znate ostvarenje mog sna i ispunjenje želje svih ljudi koji me vole i koji su i brinuli o meni i vodili moju karijeru, a danas nisu sa nama".

Matić je ušao u igru u 75. minutu umesto Umara Sadika i kaže da mu izuzetno prija atmosfera u svlačionici.

"Želim da ponovim da sam oduševljen u kakvom sam kolektivu. Svi se družimo, dišemo kao jedan, ne postoji razlika kod igrača da li je neko došao pre pet godina ili pre pet dana. Takva energija se prenosi na teren. A što se tiče debija, hvala šefu što mi je ukazao šansu da debitujem pred našim navijačima jer znamo koliko nam je bitna njihova podrška. Oni su doslovno naš 12. igrač na terenu. Ide i lepo vreme, pa koristim priliku da ih pozovem da dođu i budu uz nas i sa nama u superligaškoj borbi".
 

On očekuje da Partizan bude sve boljidok sezona bude odmicala.

"Kada počne prvenstvo prva kola su najteža i tu se lako gube bodovi. Imali smo period priprema od mesec dana, još treba da se prebacimo u takmičarski mod, ali važno je da smo upisali bodove. Moglo je da bude i više golova. Siguran sam da će iz nedelje u nedelju sve biti bolje i bolje i da će Partizan pokazati kvalitet koji ima i koji je nadogradio".

Naravno, ispratio je i uspeh crno-belih košarkaša na Kupu u Nišu.

"Želim da čestitam i našim košarkašima osvajanje Kupa Radivoja Koraća", dodao je Matić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci