Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Jović
Fudbal
27.07.2022. • 19:02

VOLEO BIH DA OSVOJIM LIGU KONFERENCIJA: Luka Jović širi optimizam navijačima Fiorentine

Jović
TV Arena Screenshot
Srpski napadač se dobro snašao u Firenci

Luka Jović je prošao period adaptacije u Fiorentini i bar prema onome što je pružao na pripremnim mečevima može se očekivati da profitiraju i klub i on.

Za "DAZN" je srpski napadač govorio periodu adaptacije na klub i saigrače.

"Treniram dobro za početak sezone i potrebno je vreme da se naviknem na igru Fiorentine i saigrače, kao i oni na mene. Nosio sam dres Reala tri godine, radio sa najboljim igralima i trenerima i mnogo sam naučio, stekao isksutvo", rekao je Jović.

Fiorentinu je izabrao zbog trenera Vinćenca Italijana i napadačkog stila igre.

"Presudno je bilo to što je Fiorentina jedan od retkih klubova u Italiji koja gaji napadački stil igre. Meni je bilo potrebno da dođem baš u ovakvu ekipu i radim sa takvim terenerom. Naporno radimo, ali se nadamo da možemo da uradimo zajedno velike stvari. Fiorentina je uvek imala Srbe u ekipi, sada smo tu nas četvorica i verujem da mogu da ponovim uspehe prethodnika".

"Ljubičasti" će ove sezone igrati ponovo u Evropi.

"Ne znam koliko sam ja prava adresa da pričam o ciljevima u predstojećoj sezoni, ali voleo bih da osvojimo Ligu konferencija. Navijači "viole" zaslužuju takav uspeh, Fiorentina se vratila na evropsku mapu i trebalo bi da tu ostane u kontinuitetu", rekao je bivši srpski reprezentativac.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci