Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Best Atletico Madrid
arenasport2
Na programu od 06:30
Pregled 2019
arenasport3
Na programu od 05:30
Finale 2017
arenasport4
Na programu od 06:00
Best of 2016/17
arenasport5
Na programu od 06:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
09.04.2020. - 09:24

Petanja jedva čeka da zaigra za Napoli i planira da tamo ostane

Gabriele Maltinti/Getty Images Europe
Naravno, prvo da se nastavi sa fudbalom...

Andrea Petanja jedva čeka da se nastavi fudbal, ali ističe da to treba da se desi. Ipak, ne može da dočeka da pređe u Napoli i zaigra na San Paolu.

SPAL i Napoli su se u januaru dogovorili o prelasku ovog napadača u Napulj, a on sam namerava da napravi karijeru i provede mnogo vremena u Kampaniji.

"Ne mogu da dočekam. To je fantastično mesto, imaju izuzetnu podršku i vrhunski su klub. Odlazim da tamo ostanem", rekao je Petanja za Gazetu delo Sport.

Dogovor je postignut u zimskom prelaznom roku igrač je već tada mogao da ode, ali se odlučio da ostane do kraja sezone na pozajmici.

"Odabrao sam da ostanem u SPAL-u. Klub mi je dao mnogo i moram da mu pomognem da opstane u ligi", objasnio je 24-godišnji napadač.

Iako Petanja jedva čeka da se vrati fudbalu što je pre moguće, on, kao i mnogi, želi da se to desi isključivo kada bude bezbedno za navijače da se vrate na stadione.

"Nedostaje mi fudbal, ali moraćemo da se vratimo tek kada sve bude bezbedno. Igranje bez publike nema smisla jer fudbal je o navijačima. Navijači čine fudbal", rekao je Petanja.

SPAL je poslednju utakmicu pre pauze odigrao u gostima protiv Parme.

"Trebalo je da igramo, pa da ne igramo, da, ne...Svi smo bili pomalo uplašeni. Utakmica je delovala kao loš trening. Ponavljam: Ne volim igranje bez publike. Fudbalu su potrebni ljudi, tako da je bolje da se vratimo kada sve bude bezbedno", rekao je on.

SPAL je inače tu utakmicu dobio 1:0 golom upravo Petanje iz penala.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci