Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Saša Lukić
Fudbal
15.08.2022. • 12:45

LUKIĆA "IZDAO" TORINO: Nije dovoljna kapitenska traka bez obećanog ugovora

Saša Lukić
(MN Press)
Srpski reprezentativac i dalje top tema u Torinu

Saša Lukić i dalje je top tema u italijanskim medijima. Pre 23 dana postavljeni kapiten Torina odbio je da putuje u Moncu jer mu klub nije dao obećani novi ugovor.

Izazvao jesrpski reprezentativac šok i nevericu i u klubu i među navijačima jer za šest godina koliko je član Torina nikad nije napravio ni najmanji eksces. Bio je oličenje profesionalnog sportiste i zato ga mediji nisu osuđivali, već su istraživali uzroke.

Imao je Lukić, prenose mediji ozbiljan razlog da učini nešto što će ga koštati debele kazne. Osećao se izdanim od strane kluba jer kao jedan od vodećih igrača tima, a od nedavno i kapiten, zarađuje manje čak i od nekih rezervista. Samo 700.000 evra po sezoni.

Predsendik Kairo mu je obećao ugovor do 2027. godine uz povećanje plate na 1.6 miliona evra, uz dodatne bonuse sa kojima bi mogao da dostigne maksimalnih dva miliona evra po sezoni, platu koju je imao doskorašnji kapiten Andrea Beloti.

Prema priči Elene Rosini, prodaja Lukića u ovom času bila bi možda i najbolje rešenje za obe strane, jer bi bilo veliko pitanje ko bi u slučaju da se zakopaju ratne sekire i održi obećanje više izgubio: igrač ili Kairo?

Torino ne mora da žuri, jer ima ugovor sa njim do juna 2024. godine, međutim, Napoli i Juventus bi mogli da budu dobri kupci ali ne za sumu od 20 miliona evra, koliko planira da zaradi Torino.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci