Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Arena Studio
arenasport2
Na programu od 17:00
Pregled kola
arenasport3
Na programu od 16:00
Spezia - Juventus
arenasport4
Na programu od 16:30
PAOK - Fridrichshafen
arenasport5
Na programu od 16:30
Benji
Otvori pretragu
Miha i Kolarov
Fudbal
20.06.2021. • 13:48

KOLAROV IDE KOD MIHE: Bolonja zainteresovana za Srbina

Miha i Kolarov
MN Press
Izgleda da će Mihajlović i Bolonja uspeti u svojoj nameri

Pominjao se njegov povratak u Srbiju, Crvena zvezda je bila zainteresovana, ali Aleksandar Kolarov kako stoje stvari ostaje u Italiji.

Njega želi da dovede Bolonja na čelu sa Sinišom Mihajlovićem!

Aleksandar Kolarov je protekle sezone postao šampion Italije kao igrač Intera, ali je vrlo brzo postalo jasno da posle jedne godine u milanskom timu za njega neće biti novog ugovora.

Kolarovu 30. juna ističe ugovora sa "nerazurima", a kako prenosi italijanski novinar Nikolo Skira, Bolonja i srpski fudbaler su u pregovorima.

Bolonja koju sa klupe vodi Siniša Mihajlović želi da u svojim redovima vidi Kolarova. Bivši selektor Srbije želi levog beka u svom timu, a Valter Sabatini mu je već ponudio ugovor do leta 2022. uz opciju još godinu dana produžetka saradnje.

Sabatini, sada sportski direktor Bolonje, inače je čovek koji je 2007. doveo Kolarova u Lacio, pa se i u tome vidi dodatni razlog zbog čega se očekuje prelazak bivšeg kapitena Srbije u redove ovog člana Serije A.

Kolarov je još ranije pričao da je Mihajlović jedan od njegovih fudbalskih idola. Oni su sarađivali u reprezentaciji Srbije kada je slavni fudbaler bio selektor, a tada su imali nesuglasica oko uloge Kolarova u igri "orlova".

To je već odavno prošlost, pa bi sada njihova saradnja mogla da bude obnovljena.

 

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci