Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Luka Jović
Fudbal
10.07.2022. • 19:01

JOVIĆEV INTERVJU: Očekujete od mene mnogo golova u Fiorentini

Luka Jović
Tanjug/AP Photo/Matt York
Srpski reprezentativac veruje da je napravio pravi potez

Luka Jović zadužio je dres Fiorentine, marljivo radi na treninzima kako bi stigao ostatak ekipe a već u prvom intervjuu za klupski sajt najavio je "dobrog, starog Luku" iz vremena Ajntrahta.

"Veoma sam srećan što sam ovde, zahvalio bih se svima u klubu koji su mi omogućili da dođem i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja. Već sam poznavao neke igrače Fiorentine, ,mnogo sam pričao sa Milenković, Nastasićem i Terzićem. Oni su mi dali informacije o treneru, uverili su me da je on taj koji može da unapredi svakog igrča, da mi je potreban u karijeri i odlučio sam da dođem u Firencu. Oduvek sam voleo italijanski fudbal, Serija "A" je interesantna i izbalansirana", objasnio je Luka.

Izjavom da je pratio mečeve Fiorentine u prošloj sezoni jasno govori da kontakti nisu nastali "preko noći".

"Nije Fiofrentina imala ni sreće pred kraj sezone, nadam se da ćemo u ovoj biti još bolji. Dobio sam mnogo poruka podrške, želim da obradujem sve i nadam se da ću ovde biti jako uspešan. Fiorentina ima fantastične navijače, očekujte da ću davati 100 odsto na terenu i očekujte od mene mnogo golova. Oduševljen sam što me trenira tako dobar trener kao Vinćenco Italijano", iastakao je Jović.
 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci