Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:45
Arena sport
arenasport2
Na programu od 22:00
Liverpool - Roma
arenasport3
Na programu od 22:00
Show 03
arenasport4
Na programu od 23:30
Epizoda 11
arenasport5
Na programu od 23:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
25.05.2020. - 15:48

Da li je ovo KRAJ karijere za Zlatana: Povreda Ahilove tetive sa 38 godina!

Guliver/Getty Images/Chris McGrath, Chris McGrath/Getty Images Europe
Samo je stao na treningu i nije mogao više...

Loše vesti stižu iz Milana!

Čuveni švedski napadač Zlatan Ibrahimović (38) nezvanično je doživeo težu povredu na današnjem treningu "rosonera". Mediji u Italiji javljaju da je "pokidao" Ahilovu tetivu, što je jedna od najozbiljnijih povreda koja iziskuje dug oporavak.

Primera radi, košarkaš Kevin Durent je propustio čitavu sezonu zbog iste povrede, a ne bi trebalo zaboraviti i da je "Ibra" u poznim godinama i ovo možda znači kraj karijere za njega.

Navijači "rosonera" će nestrpljivo čekati rezultate testa koji se očekuje u toku dana i nadati se da je u pitanju "samo" povreda mišića noge, a ne "kidanje" Ahilove tetive koje bi značilo (pre)dugu pauzu za njega.

Ibrahimović se prošle nedelje vratio u Milano i vratio se treninzima, a bez obzira što je radio i sa Hamarbijem - ovo je još jedan dokaz kakav je trag pauza ostavila na igrače.

Švedski napadač se ove zime vratio na "San Siro" i ostavio solidan utisak do prekida šampionata zbog pandemije korona virusa, a nije bilo jasno da li će i naredne sezone nositi dres "rosonera" pošto postoji opcija i da se vrati u domovinu, dok bi ga odmenio Luka Jović.

Videćemo da li povreda menja nešto u tim planovima.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci