Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Hozep Gvardiola
Fudbal
30.11.2022. • 16:20

NIJE KAO U BARSELONI, ALI SAM SREĆAN: Gvardiola otkrio zašro je ostao u Sitiju

Hozep Gvardiola
Profimedia
Španac pričao o razlozima ostanka u Engleskoj

Trener Mančester sitija, Pep Gvardiola izjavio je za španske medije da su razlog njegovog ostanka u ovom klubu zajednička ideja i vizija koju ima sa čelnicima engleskog šampiona.

Zbog toga je odlučio da produži ugovor do 2025. godine i želja u je da sa ovim klubom nastavlja da osvaja trofeje, a konačni cilj je osvajanje lige šampiona.

"Ostao sam u Mančesteru jer je lepo i sunčano vreme", našalio se Gvardiola i zatim dodao:

"Siti je veoma ozbiljan i organizovan klub, ambicije su najviše moguće i razmišljamo na isti način. Imam sve što mi je potrebno, utakmice su na svaka tri dana, sarađujem sa najboljim igračima Evrope i sveta i zaista uživam u svakom danu provedenom u Sitiju".

Kao jedan od bitnijih razloga za nastavak saradnje Gvardiola je naveo i to što oseća kako od čelnika kluba ima podršku da nastavi ono što je započeo.

"Kontinuitet rada je u trenerskom poslu veoma važan. Ovde to imam i zahvalan sam svima na podršci. Verujem da ćemo u budućnosti uspeti da ostvarimo još mnogo sjajnih rezultata zajedno, uz podršku neverovatnih navijača".

Ipak, koliko god da mu je u Mančesteru lepo, Gvardiola ne propušta da naglasi da je Barslona grad koji najviše voli.

"Barsleona je nešto posebno To su grad i klub koji volim, bez kojeg ne bih bio ovo što sam danas i ne postoje reči kojima bih se dovoljno zahvali svima na 'Nou Kampu'. U Kataloniji mi je kuća, Barselona je moj grad, ali i Mančester je potpuno u redu. Ovde su mi prijatelji, porodica i osećam se kao da sam na svom", rekao je Španac.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci