Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Klop
Fudbal
05.08.2022. • 21:15

KLOP PRED FULAM: Baš sam ljut zbog Mundijala u novembru, niko ne vodi računa o igračima

Klop
MN Press
Trener Liverpula nije srećan ovosezonskim kalendarom

Liverpul sutra gostuje Fulamu (13.30, TV Arena 1 Premium) na startu Premijer lige, a trenera Jirgena Klopa više od povređenih igrača, golgetera Aleksandra Mitrovića od koga preti najveća opasnost, zabrinjava ovosezonski kalendar.

Pauza od 13. novembra do 25. decembra (SP od 18. 11. do 21. 12.) kvari planove onih najjačih klubova koji u sastavu imaju vekliki broj reprezentativaca.

"Kad započnemo temu Mundijal mene sve to jako ljuti. Problem su igrači koji će igrati na Mundijalu i to jednostavni nije OK. Ako selekcija igra polufinale Mundijala u Kataru ighrači će imati svega sedam dana da se odmore do meča. Ja glasno kažem da to nije u redu, ljudi ne žele da pričaju o ovome, ali nešto mora da se promeni u tim odnosima", jasan je Klop.

Nemački trener kaže da niko ne misli na one glavne aktere - igrače.

"Ovaj Mundijal se održava u pogrešno vreme iz pogrešnih razloga, ali je "sve u redu". Morao je da postoji sastanak gde ćemo svi sesti za sto i govoriti o najvažnijem segmentu ove igre - fudbalerima. To se nije dogodilo".

Liverpul će sutra biti bez Dijega Žote, Konatea, Aleksa Okslejda Čemberlena, Džonsa, Kelehera, Cimikasa i Keite.

"Imamo mnogo povređenih igrača, ali se kod nas ništa ne menja. U meč ulazimo maksimalno koncentrisani da ga pobedimo. Nismo ni zatvorili prelazni rok, ali ne planiramo u ovom času da reagujemo u njemu", istakao je Klop.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci