Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:00
Crvena zvezda - Radnički
arenasport2
Na programu od 18:55
Shakhtar Donetsk - Wolfsburg
arenasport3
Na programu od 20:00
Epizoda 16
arenasport4
Na programu od 18:55
Copenhagen - Istanbul Basaksehir
arenasport5
Na programu od 19:00
PSG - Sochaux
Otvori pretragu
Fudbal
04.07.2020. - 21:21

Milošević: Prioritet je titula, to je NAJVEĆA RANA poslednjih godina!

‚Mondo/ Goran Sivački
Priteran virusom, Partizan sa gomilom klinaca počeo rad u Beogradu

Partizan je počeo pripreme za novu sezonu posle mikro odmora. Predsednik Milorad Vučelić pozdravio je igrače, stručni štab i zaposlene u klubu, Savo Milošević prozvao igrače, a onda je pojasnio ciljeve i očekivanja.

Prvi cilj je, naravno, titula; tri stvari je istakao kao fokus rada i objasnio da ostanak u Beogradu nije mnogo poremetio planove.

Štaviše.

"Čak nam je ovde komotnije, jer u pripremnom periodu imate mnogo više igrača. Priključili smo ovde šest momaka iz omladinske škole, tako da nam je operativno lakše da radimo ovde na dva terena. Takve uslove nemamo nigde. Gde god da demo imamo jedan teren i jedan termin. Ovde možemo da se organizujemo kako hoćemo, tako da nam je s te strane lakše", rekao je Milošević za klupsku televiziju.

Epidemija je poremetila planove, igrači je trebalo već danas da idu na Zlatibor, ali zbog širenja virusa, ostaju zatvoreni u Teleoptiku. Tu postoji samo jedan mali problem…

"Igrači na pripremama vole da ih negde odvedete. To je psihološki problem, ali mi planiramo da ih za sedam-osam dana odvedemo na Zlatibor, ako situacija to dozvoli na nivou države, videćemo, pratimo – tako da će biti vremena da odemo. Ne predstavlja nam problem", rekao je Milošević.

Od šestorice omladinaca tu su Arambašić, Čolić, Knežević, koji su već bili na pripremama u Turskoj, a danas su stigli Bojat, Krstića i Jović. Trebalo je tu da budu Radmanovac i Momčilović, ali imali su u porodici pozitivne na koronu, tako da stručni štab prati situaciju.

Ako se ne sećate ko je Bojat...

 

Šta će biti fokus rada na ovim pripremama?

"Ovo nisu standardne pripreme, jer nemamo dovoljno vremena, ali ekipa ne polazi od nule, imamo osnovu. Snaga je jedna od ključnih stvari, zatim prevencija povreda i obim koji nam je falio u utakmicama posle kovida, a i pre kovida. Tako da su to tri stvari na kojima će biti akcenat", rekao je Milošević.

Nema Umara Sadika, gde je on?

"Niko nije dobio dozvolu da ide, ali pošto mu nismo dali da ide u Italiju, sada smo napravili izuzetak. Tu mu je porodica i ćerkica, tako da smo mu dali tri dana da odmori. U Aranđelovcu je, blizu Beogradu", kazao je Savo.

Što se tiče sezone, prioritet se zna.

"Prioritet je titula, to je verovatno najveća rana poslednjih sezona. Moramo da imamo taj mentalitet od prvog dana. Biće strahovito teško, ali više ne možemo, ja prvi, a igračima ću da objasnim, ne možemo da tražimo više opravdanja već da moramo da imamo mentalitet od prve do poslednje utakmice", rekao je Milošević.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci