Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 16:00
Novi Pazar - Crvena zvezda
arenasport2
Na programu od 15:00
Chelsea - Manchester City
arenasport3
Na programu od 16:00
PSG - Manchester City
arenasport4
Na programu od 14:30
Manchester City - Leipzig
arenasport5
Na programu od 16:00
Bad Boys
Otvori pretragu
nemanja maksimovic
Fudbal
24.07.2021. • 21:43

MAKSIMOVIĆ BLIZU ODLASKA IZ HETAFEA: Benfika i Roma traže srpskog fudbalera

nemanja maksimovic
(MN PRESS)
Srpski fudbaler Nemanja Maksimović blizu je odlaska iz Hetafea, a traže ga dva velika tima.

Bio je veoma važna karika u španskom Hetafeu Nemanja Maksimović (26), ali izgleda da je došlo vreme za rastanak. Dva velika evropska tima zagrizla su za centralnog veznog, a kako piše španska Marka, transfer je blizu realizacije.

Za usluge momka iz Banje Koviljače koji je gotovo standardan u reprezentaciji Srbije interesuju se Benfika i Roma, koja je trenutno bliža potpisu srpskog fudbalera. On bi u Rimu sarađivao sa jednim od najboljih trenera svih vremena, Žozeom Murinjom!

Od kako je Portugalac stigao u klub, traže se pojačanja u svakoj liniji tima. Murinjo planira da Romu vrati u vrh italijanskog fudbala, da joj donese slavu koja godinama nedostaje i za to mu je potrebno osveženje u igračkom kadru.

Po informacijama španskih medija, oba tima su pokušala da stupe u pregovore sa igračem.

Dok detalji razgovora sa Portugalcima nisu procurili, poznato je da Roma nije spremna da plati celokupno obeštećenje i da želi da pronađe neki drugi način za saradnju. Kada je Maksimović odlazio sa Mestalje, Valensija je zadržala 30 procenata od naredne prodaje, što bi sada moglo da bude problem u pregovorima.

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde do sada je nosio dres Domžala, Astane, Valensije i Hetafea, a naredna destinacija mogli bi da mu budu Portugal ili Italija. Podsećamo, prethodnih dana se pisalo i da je rimska Vučica zainteresovana za Filipa Kostića, Srbina iz redova Ajntrahta.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci