Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:30
Dokumentarni film
arenasport2
Na programu od 09:30
Best of
arenasport3
Na programu od 08:30
Za 3. mesto 2017
arenasport4
Na programu od 10:00
Best of
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Fudbal
26.03.2020. - 13:31

Ronaldo razočarao Italijane: Otišao zbog majke, a pozira kraj bazena

Guliver/Catherine Ivill/Getty Images
Đovani Koboli Đilji, nekadašnji predsednik Juventusa, razočaran je ponašanjem igrača sa platom od 31 miliona evra po sezoni.

/piše: Nebojša Šatara, Banjaluka - mondo.ba/

Bivši predsjednik Juvea smatra da je odlazak portugalskog napadača u Madeiru podstakla i ostale igrače crno-bijelih da napuste Torino u doba pandemije koronavirusa, koji je jako pogodio sjever Italije.

Portugalcu je dopušteno da se vrati na rodnu Madeiru prije nego što je javni život u Italiji potpuno zaustavljen, a cijela ekipa Juvea provela je u karantinu nakon što je Danijele Rugani bio pozitivan na Covid-19.

Ronaldo se vratio u Portugal zbog moždanog udara majke Marije Dolores, koja je otpuštena iz bolnice i nastavila je oporavak u privatnoj medicinskoj ustanovi.

Prema mišljenju Đilija, njen sin se bavi samo skretanjem pažnje na sebe fotografisanjem pored bazena, a zbog njegovog odlaska iz Torina, Juve je morao da pusti i Gonzala Iguaina, Miralema Pjanića i Daglasa Kostu da se pridruže porodicama izvan Italije.

"Situacija u Juventusu se zakomplikovala kad je Kristijano Ronaldo otišao. Rekao je da odlazi u Portugal zbog majke, ali sada se čini samo da se slika pored bazena. Kad je za Portugalca napravljen izuzetak, stvari su se raspadale i drugi su htjeli da odu. To nije smjelo biti ovako, već su svi morali da budu u karantinu", izjavio je Đilji za italijanske medije.

 

Bivši prvi čovjek "bjankonera" priznao je da je Juve bio satjeran u ćošak kada je u pitanju odlazak zvijezda izvan Italije. Mišljenja je da će aktuelnom šampionu biti teško da se vrati u takmičarsku formu kad se nastavi Serija A.

"Sada je jednostavno kritikovati, ali ne znam zašto su igrači željeli da napuste Italiju. Kada se vrate, biće im teže da se vrate u formu jer će morati da provedu dodatnih 14 dana u karantinu", dodao je Đilji.

Ronaldo je donirao milion evra za borbu protiv pandemije koronavirusa.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci