Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport2
Na programu od 12:00
Young Boys - Villarreal
arenasport3
Na programu od 12:15
LA Lakers - Golden State
arenasport4
Na programu od 12:30
Spartak Moskva - Leicester
arenasport5
Na programu od 12:00
Down the Barrel
Otvori pretragu
Ivica Iliev
Fudbal
22.09.2021. • 22:33 > 22.09.2021. • 22:38

ILIEV RAZOČARAN SUMINIM PONAŠANJEM: Radio je na svoju ruku

Ivica Iliev
(MN Press)
Sve što je izneo je velika laž, rekao je sportski direktor Partizana

Fudbaler Partizana, Sejduba Suma, oglasio se preko svog instagram profila u video snimku u lajv formi o trenutnoj situaciji u kojoj se našao.

Sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev, istakao je da je razočaran ponašanjem Gvinejca. Suma je rekao da je problem to što ga Stanojević ne želi u timu, dok Iliev napominje da samo trener može da odluči ko će igrati:

”Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoju ruku, kršeći klupsku disciplinu  i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija.”

”Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on. A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi“, jasan je Iliev.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci