Evroliga

Matijas Lesor nema dilemu: Možemo da pobedimo i treći put u Madridu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

08.05.2023 14:12
Matijas Lesor nema dilemu: Možemo da pobedimo i treći put u Madridu MN Press

Košarkaši Partizana danas će se presliti u Madrid gde ih u sredu od 21.00 čas očekuje majtorica protiv Reala za plasman na Fajnal for u Kaunasu. Centar Partizana Matijas Lesor smatra da njegova ekipa može da pobedi "bilo koga na bilo kom terenu", pa i treći put košarkaše Reala u Madridu, u odlučujućem meču četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

"Očekujem tešku utakmicu, igramo za fajnal-for, nismo uspeli kod kuće da dođemo do te pobede, ali srećom imamo još jednu šansu. Kako da zaustavimo Tavaresa? Ne mogu da otkrivam plan, ali naći ćemo način da ograničemo njegov doprinos utakmici. Nije lako igrati protiv njega. Neću da kažem da idemo tamo kako ćemo ih sigurno pobediti, samo hoćemo da budemo onakvi kakvi jesmo. Tako možemo da pobedimo bilo koga na bilo kom terenu. Videćemo šta će biti", rekao je Lesor.

Osvrnuo se na povratak Kevina Pantera u tim posle odrađena dva meča suspenzije.

"Videćemo u petom meču, ne mogu da predvidim, on je sjajan igrač i naš lider, može da pogodi šuteve, tako da će sigurno dosta promeniti", dodao je centar iz Francuske.

 

 

Bek "crno-belih" Dante Egzum takođe veruje da će ekipi mnogo značiti povratak Pantera. 

"Duga je ovo serija, bila je uspona i padova, vodili smo 2:0 i znamo da je moguće da pobedimo. Kevin Panter? Njegova igra savršeno odgovara onome što mi hoćemo da igramo kad oni igraju zonu, kad može da šutira. On je naš kapiten i značajan je na terenu", rekao je Egzum i dodao da ne oseća pritisak i smatra da je pred njim "uobičajena utakmica".