Evroliga

Kevin Panter o sankcijama Evrolige: Svi učimo iz naših grešaka, emocije bile jače od mene

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 20:26
Kevin Panter o sankcijama Evrolige: Svi učimo iz naših grešaka, emocije bile jače od mene MN Press

Posle tuče i nemilih scena u Madridu, Evroliga donela je odluku da, osim košarkaše Reala, kazni i igrače Partizana, zbog čega će Kevin Panter i Matijas Lesor preskočiti treći duel četvrtfinalne serije u Beogradu 2. maja.

Kapiten Partizana suspendovan je na dve utakmice, Matijas Lesor i Gabrijel Dek na jednu, dok je glavni akter tuče Geršon Jabuzele, prošao sa svega pet mečeva suspenzije.

Posle odluke disciplinske komisije elitnog takmičenja, oglasio se Panter na društvenim medijama, gde je priznao da je emotivno reagovao nakon oštrog faula Serhija Ljulja nad njim, kao i da se kaje zbog svoje reakcije, koja je pokrenula pravi haos na terenu na manje od dva minuta do kraja utakmice.

"Emocije su uzele najbolje od mene juče. Žao mi je zbog svog ponašanja i izvinjavam se svom timu, našim protivnicima, navijačima i Evroligi. Naš tim ove godine ima istorijske rezultate nadam se da smo sposobni da završimo sezonu na terenu. Svi učimo iz grešaka. Već smo pričali sa nekim igračima Real Madrida posle utakmice i svi želimo da budemo sigurni da se indicent kao ovaj neće ponoviti nikada više", napisao je Panter na Tviteru.
 

 

 

Imao je i poruku za navijače Partizana.

"Molim naše navijače da nam pomognu da situacija ne eskalira i da pokažemo ko smo i da kao klub prezentujemo najbolji mogući stav naredne nedelje u Beogradu", zaključio je kapiten crno-belih.

Partizan vodi 2:0 u seriji protiv Reala, a šansu da eliminiše Madriđane i obezbedi plasman na Fajnal-for posle 13 godina, imaće u Beogradu 2. maja.