Vesti iz košarke

Superbet ekstra opklade! Različite kombinacije sa istog meča pretvorene u jednu kvotu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.04.2023 12:12
Superbet ekstra opklade! Različite kombinacije sa istog meča pretvorene u jednu kvotu TV Arena sport

Pravi kladioničari uvek žude za novim izazovima, a dobrih ponuda za njih nikada ne može biti previše. Naročito ako će im one olakšati neke dileme koje imaju prilikom sastavljanja tiketa, i omogućiti da se lakše odluče za jednu ili drugu kombinaciju. Ona vam na kraju može doneti i odličan dobitak, a još kada saznate da vam je pola posla već urađeno i pre nego što pogledate tiket, onda ćete se sigurno pitati na koji način to funkcioniše.

Sve je zapravo veoma prosto - prava kladionica koja uvek misli na svoje igrače još jedanput je spremila pravu poslasticu za sve njih. Dok uživaju u praćenju uživo rezultata na modernom, a jednostavnom sajtu za praćenje kao što je to Superbet, ova kladionica je spremila jednu zaista Ekstra opkladu - veliki broj kombinacija nekoliko tipova od kojih je svaka grupisana u okviru jedne kvote koja vam može doneti lepu zaradu, a na vama je samo da izaberete onu kombinaciju za koju vam se čini da će se sigurno i ostvariti!

To je ono što nosi Ekstra opklada - mi biramo za vas najbolje kombinacije i za to vam dajemo najbolje kvote! Naravno, sve ovo smo vam omogućili na najboljim fudbalskim i košarkaškim mečevima u okviru jednog kola tako da nema potrebe da brinete da li će biti dovoljno Ekstra opklada za vas jer smo sigurni da ćete u svakom trenutku imati odličan izbor na raspolaganju.

Važno je znati da smo spremili razne kombinacije i varijacije - u to su uključeni konačni ishodi mečeva, duple šanse, različite varijante golova, žuti i crveni kartoni, korneri, ali i učinci pojedinih igrača. Ako volite da se kladite na različite kombinacije kada su u pitanju fudbalski mečevi, ova opcija će vam biti posebno zanimljiva. Na primer, spremili smo kombinacije sa dobrom kvotom u kojoj smo iskombinovali golove, kornere i kartone koje će jedan tim ostvariti u toku utakmice. Zatim, tu je kombinacija sa ukupnim brojem žutih kartona koje će oba tima imati na utakmici. Prava poslastica su igre sa golovima jer ćemo vam dati priliku da u jednoj kombinaciji igrate koji od timova će dati poslednji gol, ali i koliko će golova biti postignuto u drugom poluvremenu. Najbolje od svega je što ovim kombinacijama nema kraja, i za svaki izdvojeni meč smo spremili različite varijante koje ćete moći da birate.

U našoj Ekstra opkladi nismo zaboravili ni ljubitelje košarke, te smo i za njih spremili zanimljive varijacije marketa u okviru jedne kvote. Ako se rado kladite na mečeve najbolje košarkaške lige na svetu, imaćete sigurno razloga za zadovoljstvo jer smo vam i za utakmice NBA lige napravili kombinacije kojima sigurno nećete moći da odolite! Recimo, redovno pratite Denver Nagetse i Nikolu Jokiću - na njihovim mečevima ćete moći da izaberete kvotu u okviru koje će biti klađenje na to koliko će Jokić ostvariti skokova i asistencija na meču. Ili na primer, biće tu ponuda koliko će Jokić i neko iz suparničkog sastava ostvariti poena i skokova na meču, a sve to uz podrazumevajuće najbolje kvote.

I dok smišljate koja bi to kombinacija u okviru Ekstra opklade mogla biti dobitna za vas, ne zaboraviti na ostale promocije koje vas čekaju kod nas kao što su Super Hot Dnevni Bonus ili izuzetno popularni Ekstra Bonus koji predstavlja pravi izazov za sve pasionirani kladioničare jer vam sa svakim novim parom daje šansu za veći bonus!

Stoga vam je sada sigurno jasno zbog čega je svakoga dana u Superbetu vrhunsko klađenje i odlična zabava!

Kladjenje je zabranjeno licima mladjim od 18 godina.