Evroliga

Ivanović tužan uprkos pobedi nad Fenerbahčeom: Zaslužili smo plej-of Evrolige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.04.2023 22:26
Ivanović tužan uprkos pobedi nad Fenerbahčeom: Zaslužili smo plej-of Evrolige MN Press

Crvena zvezda pobedila je Fenerbahče u Beogradu i takmičenje u Evroligi završila na učinku 17-17, što nije bilo dovoljno za plasman u plej-of. Susret u dvorani "Aleksandar Nikolić" odlučen je nakon produžetaka (91:89), pošto je meč u regularnom toku završen rezultatom 79:79.

Posle utakmice trener srpskog tima Duško Ivanović izneo je utiske, a uprkos pobedi, istakao je da je tužan zbog generalnog plasmana svoje ekipe i činjenice da Zvezda nije ušla u Top 8 ove sezone.

"Tužan sam zbog svojih igrača jer mislim da smo zaslužili da igramo Top 8. Večeras je bila dobra, teška utakmica. Dobro je završiti sa pobedom. Dobili smo još utakmica na jednu loptu, ne samo ovu. Nadam se da će i u utakmicama koje nam ostaju do kraja biti još lopti koje će da odluče, to je iskustvo za nas", rekao je Ivanović.

Upitan je da li će se Nemanja Nedović i Branko Lazić uskoro vratiti na teren.

"Biće spremni, imamo dosta vremena sada. I za treninge i za sve. Imaćemo više vremena da se fokusiramo na individualni i timski rad. Svaka utakmica je jedinstvena istorija, nikad se ova neće ponoviti, kao ni bilo koja", zaključio je Ivanović.