Evroliga

Panter je opravdao poverenje koje mu je Željko dao: Ostoja Mijailović ponosan na junaka iz Monaka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.04.2023 12:23
Panter je opravdao poverenje koje mu je Željko dao: Ostoja Mijailović ponosan na junaka iz Monaka MN Press

Kapiten Partizana Kevin Panter je opravdao poverenje koje klub, a pre svega trener željko Obradović ima u njega i pokazao da gaji veliku emociju prema crno-belima, kaže predsednik jedinog srpskog tima u Top 8 fazi Evrolige Ostoja Mijailović.

Iako sjajni šuter jeste rešio pitanje pobednika u Monaku, prvi čovek Partizana ne želi da umanji ni učinak svih ostalih prvotimaca.

"Panter je preuzeo odgovornost, pokazala je cela sitiacija da je Željko bio upravu kada mu je pre početka sezone udelio kapitensku traku. On obožava ovaj klub i ekipu, retko koji stranac ima takvu emociju, njega nekako posebno volim i drago mi je zbog njega. Naravno da ne zaboravim ostale momke koji su izvanredni bili. Od Alekse i Zeka, pa na dalje. Ja se sa njima radujem kao da sam igrač, a ne predsednik jer smo svi mi porodica. Isplatilo se tih šest teških godina, neprospavane noći, sada se veselimo. Ovo je veliki podstrek za nastavak sezone", rekao je Mijailović u izjavi za Mozzartsport.

Predsednik Partizana je u istom razgovoru napomenuo da su crno-beli ove sezone pokazali mnogo, ali i izrazio uverenje da tu nije kraj.

"Neverovatan uspeh je pobediti Real, Olimpijakos i Monako na njihovom terenu. Tri od četiri najjače ekipe su savladane i to je zaista uspeh kojem svi navijači Partizana treba da se raduju, a onda imamo i prolazak u plej-of posle 13 godina. Ogromna stvar za Partizan i za sve navijače kluba koji su bili strpljivi svih ovih godina. Znali smo da ova ekipa može mnogo, sa Željkom, igračima, sa armijom navijača, menadžmentom koji vredno radi iza scene. Daćemo sve od sebe da učinimo i više od ovoga, ali polako, idemo korak po korak. Imamo ABA ligu, pa onda i Panatinaikos, sve su vrlo važne utakmice za koje se tim sprema maksimalno", rekao je Mijailović.