Evroliga

Evroliga odredila arbitre za meč Partizana i Barse: Pravdu deli Nemica, a tu su još sudije iz Ukrajine i Izraela

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2023 16:33
Evroliga odredila arbitre za meč Partizana i Barse: Pravdu deli Nemica, a tu su još sudije iz Ukrajine i Izraela MN Press

Košarkaši Partizana večeras u Štark Areni dočekuju Barselonu u meču 31. kola Evrolige, a eventualna pobeda znatno bi približila crno-bele ka Top 8 fazi. Ekipa Željka Obradovića pobedila je Olimpijakos u prošlom kolu i sa učinkom 17-13 zauzima šesto mesto tabele, dok je španski gigant na skoru 20-10 i sa pravom se kotira kao jedan od kandidata za titulu.

Barselona je u prvom meču sezone slavila u "Blaugrani" uprkos dobroj igri srpskog tima, a sada će pokušati da ponovi uspeh i obezbedi sebi što bolju poziciju u plej-ofu. Crno-beli sa druge strane, žele da prekinu seriju od šest uzastopnih poraza protiv Katalonaca, a ukoliko uspeju u toj nameri i poklope se još neki rezultati, ponovo ćemo gledati Željka Obradovića i beogradski klub u nokaut fazi Evrolige.

Susret u Areni počinje u 20:30, gde se ponovo očekuje velika podrška navijača, a kao pred svaki nastup "večitih" u Evroligi, pažnja se posebno posvećuje arbitrima koji će deliti pravdu srpskim timovima. Među njima se nalazi i jedna dama, a u pitanju je Ana Panter iz Nemačke, koja je postavljena za drugog sudiju u Beogradu. Ona je već delila pravdu Partizanu protiv Makabija, a uz nju, na terenu će biti i Ukrajinac Boris Rižik, kao i treći sudija Šefi Šemeš iz Izraela.