Vesti iz košarke

Duško Ivanović: Veoma sam zadovoljan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.10.2023 23:00
Duško Ivanović: Veoma sam zadovoljan MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde, Duško Ivanović, govorio je na konferenciji za medije posle poraza njegove ekipe od Virtusa - 85:79 (26:15, 18:18, 18:22, 23:24).

Ovo je bio treći vezani poraz za crveno-bele, koji su sada na skoru 1-3.

"Prvo, čestitam Virtusu. Igrali su dobro i igrali su onako kako smo očekivali da će igrati. Mislim da je velika razlika za nas, i mislim, što je još važnije, naš šut za tri poena u prvih 20 minuta. Borili smo se, i veoma sam zadovoljan svojim timom. Borili smo se i na kraju izgubili smo utakmicu, ali moram reći da su moji igrači zaista dali sve od sebe i pružili maksimum koji mogu. Imamo mnogo stvari koje treba dokazati timu. Razlika je viđena u ovoj posebnoj igri, ali nema više toga za reći. Srećan sam; borili smo se i to je bila razlika", započeo je Ivanović.

Osvrnuo se i na odluku na Majka Tobija ne uvrsti u sastav na ovom meču, pogotovo kada je poznato da je on pretnja van linije za tri poena, odakle je Zvezda šutirala loših 8/33.

"Majk Tobi nema veze sa šutom za tri poena. Naš loš šut za tri poena nema veze sa njim. Zaista ne razumem vaše pitanje".