Nikola Jokić

Nikola Jokić zakucao preko Stefa Karija: Za sve je kriv Luka Dončić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.02.2024 07:40
Nikola Jokić zakucava na 73. Ol-star meču NBA lige Tanjug/AP Photo/Darron Cummings
Nikola Jokić zakucava na 73. Ol-star meču NBA lige

Ol-star meč zamišljen je kao revijalna utakmica čija je svrha dobra zabava, kako samih učesnika, tako i navijača na tribinama, odnosno onih koji taj duel posmatraju uz direktan prenos putem probranih svetskih TV kanala, među kojima je i TV Arena sport.

Igrači su opušteni, spremni za razne "smicalice" jedni drugima, a jednu takvu su Stefu Kariju priredili Nikola Jokić i Luka Dončić.

 

 

Naime, slovenački košarkaš je "postavio" saigrača iz selekcije Zapada ispod koša kao da mu nešto priča, a onda se iz drugog plana pojavio Nikola Jokić i zakucao preko prvotimca San Franciska. Posterizovao ga, što bi se reklo.

Centar Denvera nije poznat baš po spektakularnim zakucavanjima, već su njegovi kvalteti pregled igre, asistencije i lagano polaganje lopte u koš, zbog čega su sva trojica prasnula u smeh.

Tokom druge četvrtine utakmice pri rezultatu 99:87 za Istok, srpski košarkaš je poveo kontru svog tima, došeo je do koša i svi su očekivali da bi zaista mogao da zakuca. Čak je on sam napravio pokret kao da će to učiniti, a onda je samo lagano položio loptu u koš. Baš u svom stilu.

 

 

"Luka Dončić je užasan. Bio je baš loš na ovoj utakmici. Bio je gori od mene", rekao je posle meča Nikola Jokić.

Inače, centar Denvera je meč u Indijanopolisu završio sa 13 datih poena, devet asistencija i četiri skoka, dok je Luka Dončić ubacio sedam poena, uz isto toliko toliko uhvaćenih lopti i uspešnih dodavanja.