Nikola Jokić

Bruk Lopez otkrio kako je to čuvati Nikolu Jokića pod obručima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.02.2024 13:24
Bruk Lopez i Nikola Jokić u borbi za loptu AP Photo/Morry Gash
Bruk Lopez i Nikola Jokić u borbi za loptu

Centar Milvokija Bruk Lopez sinoć je "ukrstio koplja" sa Nikolom Jokićem, a posle utakmice u kojoj su njegovi Baksi slavili sa 112:95, otkrio je kako je to čuvati najboljeg košarkaša Denvera pod obručima.

Srpski centar imao je inače još jednu zapaženu rolu u NBA ligi. Meč protiv Mivlokija završio je sa "dabl dabl" učinkom, a postigao je 29 poena, 12 skokova uz osam asistencija. Ostali nosioce igre Nagetsa su podbacii, čemu u prilog govori da je Eron Gordon sa 14 poena, bio drugi najefikasniji u timu iz Kolorada.

Posle susreta američki novinari upitali su Bruka Lopeza kako je to čuvati srpskog centra u reketu, a 16-godišnji veteran NBA lige odgovorio je sa osmehom - "ha ha ha ha" i dodao:

"Nije lako svakako... Očigledno je sposoban da radi sve u napadu. Poentira kada god poželi. Sjajan je pošto saigrače čini boljim na parketu i može da im doda loptu kako god poželi. Srećom imao sam pomoć svog tima. Svi smo učestvovali u odbrani i drago mi je što smo na kraju uspeli da pobedimo", rekao je između ostalog košarkaš Milvokija.
 

To je inače bila druga uzastopna pobeda franšize iz Viskonsina posle Šarlota, a ujedno i druga u nizu u kojoj su uspeli da zaustave protivnički tim na manje od 100 poesna.

Milvoki je trenutno treći na Istoku sa 35 pobeda i 19 poraz, dok su Nagetsi na četvrtom mestu Zapada sa učinkom 36-18.