Nikola Jokić

Denver je prošlost, Boston osvaja titulu: Čarls Barkli prognozirao novog šampiona NBA lige!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.12.2023 20:23
Legendarni NBA košarkaš Čarls Barkli guliver
Legendarni NBA košarkaš Čarls Barkli

Legendarni NBA košarkaš Čarls Barkli prošle sezone najavio je titulu Denvera, a ove godine, prema svemu sudeći, nije stava da će Nikola Jokić i družina doći do još jednog prstena.

Prema njegovim rečima, titula će otići u Boston. Mišljenja je da su Seltiksi napravili najbolji tim u NBA ligi ovog leta posle potpisa Džrua Holideja i Kristapsa Porzingisa, koji su, pre svega, sa sobom doneli versatilnost u napadu i čvrstinu u odbrani. Što je itekako nedostajalo franšizi iz Bostona minule sezone...

“Još nisam siguran za Minesota Timbervulvse. To je samo moje lično mišljenje, ali reći ću ovo: Seltiksi će osvojiti prvenstvo! Boston Seltiksi su najbolji tim u NBA ligi i titula im je zagarantovana!“, rekao je Barkli i dodao:

“Reći ću i da me Porzingisova povreda čini nervoznim. Mora da bude zdrav. Ali i dalje verujem u Seltikse. Mislim da će se Holidej pridružiti Tejtumu, Braunu i Porzingisu, ako uspe da ostane zdrav. On je četvrti igrač u ekipi, ne mora da bude dominantan, ali mora da ostane zdrav da i imali šanse u nastavku takmičenja”, zaključio je Barkli, inače veliki fan Nikole Jokića, koga je minule sezone redovno hvalio.

 

 

Boston je trenutno vodeći tim Istočne konferencije sa skorom 15-5, a prethodne noći ispali su od Indijane u četvrtfinalu NBA kupa. Seltiksi su 17 puta bili šampioni, a poslednji titulu osvojili su pre 15 godina.

 

Standings provided by Sofascore