NBA

Poznato zašto je Lebronov sin imao srčani zastoj i da li će se baviti košarkom u budućnosti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.08.2023 10:15
Poznato zašto je Lebronov sin imao srčani zastoj i da li će se baviti košarkom u budućnosti AP Photo/Mark J. Terrill

Jedan od najboljih košarkaša današnjice Lebron Džejms i njegova porodica doživeli su pravu dramu proteklog meseca, kada je najstariji sin zvezde Lejkersa, Broni, kolabirao tokom jednog treninga, nakon čeka je hitno odvezen u bolnicu.

Tamo je stigao u svesnom stanju, a nakon obavljenih analiza pušten je na kućno lečenje. Ispostavilo se da je mladi košarkaš imao srčani zastoj, pa su se mnogi "preko bare" pitali da li će se opšte pridružiti Lebronu na velikoj pozornici NBA lige kada za to dođe vreme, da bi danas stigle ohrabrujuće vesti od portparola porodice Džejms.

"Posle sveobuhvatne početne procene i naknadnih procena, verovatni uzrok iznenadnog srčanog zastoja Bronija Džejmsa je identifikovan. To je anatomski i funkcionalno značajna urođena srčana mana koja se može i biće lečena. Veoma smo sigurni u Bronijev potpuni oporavak i povratak košarci u vrlo bliskoj budućnosti", stoji u saopštenju.

Podsetimo, Broniju se predviđa sjajna NBA karijera, a mesto na najvećoj košarkaškoj pozornici sveta pored oca mu je gotovo zagarantovano. On ima 18 godina, Lebron 39 i ukoliko sve prođe u najboljem redu, trebalo bi da potpiše za Lejkerse u naredne dve godine.