NBA

Batlerov "recept" za četvrti meč: Moramo da "ginemo" od sada, nemamo više prava na grešku

komentari (0)

Izvor: Tanjug

08.06.2023 10:10
Batlerov "recept" za četvrti meč: Moramo da "ginemo" od sada, nemamo više prava na grešku Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee, File

Košarkaš Majamija Džimi Batler izjavio je nakon treće utakmice finala NBA lige sa Denverom da njegov tim mora da igra sa više energije i truda u četvrtoj utakmici, prenosi NBA TV.

Košarkaši Denvera napravili su "brejk" u Majamiju i pobedom 109:94 poveli sa 2:1 u velikom finalu NBA lige.

"Ne znam zašto nam je nedostajala energija. Ne mogu na to da odgovorim. Možda smo mislili da smo nešto već postigli. To prosto ne sme da se dešava. Neće se desiti ponovo. Sve počinje od mene. Moram da budem bolje koncentrisan u odbrani", istakao je Batler.

 

 

Dodaje da će igra Majamija zavisiti od kolektiva, a ne od taktike. "Sve možemo da ispravimo, ali moramo da izađemo u četvrtoj utakmici sa više energije i truda. To zavisi od našeg kolektiva, ne od taktike. Nikakva taktika ne može to da nadomesti. Moramo da se bacamo po parketu, da jurimo odbijene lopte, uzimamo skokove u odbrani i tek ćemo onda možda imati drugačiji ishod", zaključio je Batler.

Treća utakmica NBA finala na programu je 10. juna s početkom u 02:30 časa, uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium. Uloga domaćaina će ponovo pripasti Majamiju, dok će se peti duel odigrati u Denveru.