Nikola Jokić

Neverovatni podaci NBA lige o Jokiću: Za mesec dana srpski as sakupio 316 miliona pregleda na društvenim mrežama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2023 09:15
Neverovatni podaci NBA lige o Jokiću: Za mesec dana srpski as sakupio 316 miliona pregleda na društvenim mrežama Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Nakon impresivnih partija u plej-ofu, Nikola Jokić upao je u žižu javnosti svih svetskih medija, da bi u poslednjih mesec dana oborio silne rekorde po pitanju gledanosti na društvenim mrežama.

Naime, uoči trećeg meča velikog finala između Denvera i Majamija (02:30, Arena 1 Premium), NBA liga objavila je zanimljiv podatak po kojem se vidi na koji način je raslo interesovanje za dvostrukog MVP igrača.

"Nikola Jokić je prošle sezone bio 18. u ligi po pregledanim video snimcima na društvenim mrežama NBA lige. U regularnom delu ove sezone popeo se na 9. poziciju. Tokom poslednjih 30 dana, Jokić je najveći hit na društvenim mrežama sa 316 miliona pregleda", stoji u saopštenju NBA lige.

 

 

Takođe i u Srbiji je poraslo interesovanje za Nikolu Jokića. Prema nekim informacijama broj ljudi koji koristi "NBA pass" je uvećan za 66 odsto, dok je gledanost mečeva Denvera gotovo udvostručena.