NBA

Vestbruka ne brinu trejd glasine: Ne osećam pritisak

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.02.2023 13:14
Vestbruka ne brinu trejd glasine: Ne osećam pritisak Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Rasel Vestbruk istakao je da ne oseća dodatni pritisak kada čuje svoje ime u trejd glasinama oko Kajrija Irvinga. 

Los Anđeles Lejkersi konstantno su tema američkih medija otkako je popularni "Uncle Drew" zatražio trejd od Bruklin Netsa.

Gigant iz "grada anđela" bi mogao da ponudi Netsima paket koji se fokusira na devetostrukog Ol-stara i nekadašnjeg igrača Oklahome, Hjustona i Vašingtona.

Ipak, Vestbruk ne oseća dodatni pritisak kada čuje svoje ime u trejd glasinama. Kaže da je dobro svestan NBA posla i da će ostati profesionalan tokom celog procesa.

"Ne osećam pritisak", počeo je Vestbruk. "To nije do mene. Kao što sam rekao, znam da je ovo posao od svoje 18 ili 19 godine, otkako se bavim košarkom. Ja ću se postarati da budem spreman i profesionalan, kao što sam uvek bio i uvek ću biti", poručio je Vestbruk.

 

 

34-godišnji bek u proseku beleži 15,7 poena, 6,3 skoka i 7,6 asistencija na 50 utakmica ove sezone. Njegov doprinos poenima je najmanji od njegove ruki sezone 2008/09.

Vestbrukov kolega iz ekipe Lebron Džejms takođe je prokomentarisao Irvinga i da li Kajri može da napravi od Lejkersa šampionskog kandidata.

"To je pitanje za Roba Pelinku. Moraćete da ga vidite kada se vratite u Los Anđeles. Rekao sam vam pre par nedelja, ne govorim u ime naše kancelarije", mišljenja je Džejms kome sada fali svega 36 poena da na večnoj listi prestigne slavnog Karima Abdul-Džabara.