NBA

Spremite se za uživanje u finalu NBA lige uz TV Arena sport: Mečeve Denvera i Majamija snimaće 55 kamera i dron

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2023 11:29
Spremite se za uživanje u finalu NBA lige uz TV Arena sport: Mečeve Denvera i Majamija snimaće 55 kamera i dron AP Photo/Ashley Landis

Prvi susret velikog finala NBA lige između Denvera i Majamija na programu je u noći između četvrtka i petka u 02.30 časova (TV Arena 1 Premium), a pred nama je istinski košarkaški spektakl dve najbolje ekipe u najkvalitetnijoj ligi na svetu.

Nakon večerašnjeg susreta u Denveru, u noći između subote i nedelje igra se još jedan duel u Denveru, zatim se serija seli u Majami, gde će se igrati 7. i 8. juna, a ukoliko bude bilo potrebe igraće se još tri utakmice po principu 1+1+1. Odnosno, ona 12. juna bi se igrala u Denveru, 15. u Majamiju i 18. špnovo u Denveru.

 

 

Svi mečevi su na programu u 02.30 časova po srpskom vremenu, osim drugog koji počinj 30 minuta ranije, i ekskluzivno će biti prenošeni na TV Arena sport, koja je jedna od retkih svetskih medijskih kuća koja na licu mesta ima svoju ekipu.

Komentatorski dvojac Nenad Kostić i Edin Avdić će iz Denvera i Majamija slati ekskluzivni materijal, a same utakmice će biti prenošene po, do sada, neviđenim standardima.

Naime, biće angažovano čak 55 kamera, od kojih čak 15 "super slow motion", a u dvoranama će biti korišćen i dron, dok će gledaocima biti dosutpna i napredna statistika praćena modernom grafikom.