NBA

Batler preuzeo odgovornost nakon poraza: Moram da igram bolje, idemo u Boston po pobedu

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

28.05.2023 08:35
Batler preuzeo odgovornost nakon poraza: Moram da igram bolje, idemo u Boston po pobedu Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell

Majami je u plej-of seriji NBA lige imao prednost od 3:0 protiv Seltiksi, ali su Seltiksi trećim vezanim trijumfom izjednačili rezultat i sada će imati priliku da u Bostonu naprave potpuni preokret i tako se upišu u istoriju kao prvi tim kome je to pošlo za rukom.

Igrači Majamija su bili odlični tokom prva tri duela i predvođeni Džimijem Batlerom bili su na korak od finala. Međutim, izgleda da su se Hitsi malo opustili, što je Boston iskoristio.

Tako nešto naravno nije trebalo da se desi, a odgovornost je na sebe preuzeo pomenuti Batler:

"Rekao sam saigračima da igrali mi loše ili dobro, svakako smo izgubili utakmicu. I dalje imamo da odradimo posao u sedmoj utakmici. Rekao sam momcima na klupi, a i u svlačionici: 'Ako budemo igrali bolje, nismo u izjednačenoj poziciji'. Iskreno govoreći. Potrudiću se da budem bolji i ono što me raduje je činjenica da imam ove momke sa sobom", rekao je najbolji košarkaš Majamija.

Batler je utakmicu završio sa skorom od 24 poena. 11 skokova i osam asistencija:

"Igramo svaku utakmicu kao jedna zajednica. Nije me briga šta se desilo, idemo tamo i idemo po pobedu", podvukao je Batler.

Podsetimo, sedmi i odlučujući duel igraće se u Bostonu a zakazan je za utorak ujutru, 02.30 (TV Arena 1 Premium).