Nikola Jokić

Jokića motiviše što svi pričaju o Lejkersima: Majklu Melounu to baš smeta

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.05.2023 10:54
Jokića motiviše što svi pričaju o Lejkersima: Majklu Melounu to baš smeta Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Srpski reprezentativac i košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je nakon druge utakmice finalne serije plej-ofa Zapadne konferencije protiv LA Lejkersa da mu se sviđa što javnost potcenjuje njegov tim.

Nagetsi su pobedili 108:103 uz novi tripl-dabl najboljeg košarkaša, ali javnost u Sjedinjenim Američi Državama iej to dovoljni ispratila već je o utakmci uglavnom pričala iz prizme Lejkersa.

"To nije u redu. Ne mislim da bi tako trebalo da bude. Svi samo pričaju kako su Lejkersi izgubii, a ne govori se o Denveru, Nikoli Jokiću i Džamalu Mareju. To bi trebalo da se promeni, ovi momci igraju sjajno", rekao je trener Majk Meloun, dok je Nikola Jokić bio mnogo umereniji:

"Nije to ništa novo za nas. Da budem iskren, sviđa mi se to. Nije nas briga. Šta god. To je normalno za nas, ne obraćam pažnju na sve to. Možda se sećate kad smo igrali u 'balonu', pobedili smo Jutu i svi su pričali o tome kako su oni ispustili prednost. Kad pobedimo Kliperse, sve je o njima. Marej je danas bio poseban, U osnovi on nam je doneo pobedu".

Nikola Jokić je u noći za nama ostvario još jedan tripl-dabl sa 23 poena, 17 skokova i 12 asistencija, dok je Džamal Mari ubacio 37 poena, uz 10 skokova i pet asistencija.