Nikola Jokić

Kidnapovaćemo "čudovište" kada bude izlazio iz kuće: Trener LA Lajkersa na šaljiv način opisao taktiku za Jokića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2023 22:35
Kidnapovaćemo "čudovište" kada bude izlazio iz kuće: Trener LA Lajkersa na šaljiv način opisao taktiku za Jokića Tanjug/AP Photo

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa u noći između utorka i srede po srednjeevropskom vremenu (02.30, TV Arena 1 Premium) počinju seriju finalnih mečeva Zapadne konferencije protiv Denver Negetsa, s mišlju kako da zaustave Nikolu Jokića. Odnosno, čime da spreče reprezentativca Srbije da "sipa" poene i asistira saigračima, kao što to čini od početka ove sezone.

To je bilo jedno od glavnih pitanja i za njihovog trenera Darvina Hema u poslednjem razgovoru sa američkim novinarima pred utakmicu u Denveru. A, on je između ozbiljnih analiza Jokićeve maestralne košarke otkrio i jednu šaljivu ideju u vezi dvostrukog uzastopnog dobitnika nagrade za najkorisnijeg igrača sezone.

 

 

"Znamo da nas očekuje čudovište među stenovitim planinama. Uhvatićemo ga kada bude izlazio iz kuće i kidnapovati ga", izjavio je iskusni stručnjak sa klupe LA Lejkersa i nasmejao se zajedno sa predstavnicima medija.