NBA

Denver ima Nikolu Jokića, osvojiće NBA ligu: Čarls Barkli izneo smele prognoze

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2023 11:38
Denver ima Nikolu Jokića, osvojiće NBA ligu: Čarls Barkli izneo smele prognoze Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Košarkaši Denvera igraju sjajno, u svojim redovima imaju vrhunske igrače i ne samo da će se plasirati u finale Zapadne konferencije, već će i osvojiti šampinski prsten u NBA ligi, smatra legendarni Čarls Barkli.

Član Kuće slavnih najbolje košarkaške lige na svetu uveren je da bi Nagetsi ove sezone mogli da ostvare najveći uspeh i trijumfuju na kraju sezone.

 

 

"Sansi su pobedili u trećoj utakmici, ali ne mislim da nisuu bolji tim od Denvera. Šta više, mislim da će se Denver plasirati u finale Zapadne konferencije, a ako hoćete, da budem potpuno iskren prema vama, uveren sam da će Nagetsi biti novi šampioni NBA lige", rekao je Čarl Barkli.

Legendarni košarkaš je naglasio da Nagetsi imaju izuzetno kvalitetan tim, koji sjajno predvodi trener Majk Meloun, a ponovo je nahvalio i srpskog reprezentativca Nikolu Jokića.

"Oni imaju sve. Džamal Marej je konačno zdrav, Nikola Jokić je Nikola Jokić i o tome nećemo da pričamo. Imaju dugačku klupu, sjajnu uparvu i zaista mislim daje došlo vreme da osvoje ligu", rekao je Barkli.

Denver trenutno vodi 2:1 u polufinalu Zapadne konferencije i naredni meč će igarti u noći između nedelje i ponedeljka (02.00, TV Arena 1 Premoium), a posle toga će se serija preseliti u njihovu dvoranu.