Nikola Jokić

Nikola Jokić ima visoko mišljenje o sledećem rivalu: Finiks je favorit za titulu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

26.04.2023 16:05
Nikola Jokić ima visoko mišljenje o sledećem rivalu: Finiks je favorit za titulu Tanjug/AP Photo

Srpski reprezentativac Nikola Jokić izjavio je posle utakmice sa Minesotom da je Finiks favorit za osvajanje titule ove sezone, prenosi NBA TV. 

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas u petoj utakmici pobedili Minesotu rezultatom 112:109. Denver je do polufinala plej-ofa Zapada stigao serijom 4:1 u pobedama protiv Minesote. 

 

 

Jokić je ostvario "tripl-dabl" učinak od 28 poena, 17 skokova i 12 asistencija za 42 minuta na terenu. U polufinalu plej-ofa Denver će se sastati sa Finiksom.

"Oni su favoriti za osvajanje titule. Imaju neverovatnu grupu momaka, sa odličnim trenerom. Tako da će to biti veliki izazov za nas", istakao je Jokić.

Dodao je da je serija sa Minesotom bila neizvesna, pošto je njegov tim samo u prvoj utakmici bio bolji tokom celog meča. 

"Bili su konkurentni u svakoj utakmici, osim u prvoj. To je bila jedina laka pobeda za nas. Uradili su sjajan posao. Mi smo bili samo malo bolji ovog puta. Što se tiče pete utakmice, promašivao sam celo veče, ali saigrači veruju u mene i ja verujem sebe", izjavio je Jokić.

Denver i Finiks prvu utakmicu polufinalne serije Zapadne konferencije igraju 29. aprila.