NBA

Goberu istekla suspenzija, ali pod znakom pitanja za meč protiv Oklahome: Francuza muči povreda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.04.2023 08:06
Goberu istekla suspenzija, ali pod znakom pitanja za meč protiv Oklahome: Francuza muči povreda Tanjug/AP Photo/Abbie Parr

Košarkaši Minesote pokušaće u noći između petka i subote da obezbede plasman u plej-of NBA lige na susretu protiv Oklahome (03.30), a Timbervulfsi na tom susretu neće moći da računaju na Rudija Gobera, prenose američki mediji.

Francuskom reprezentativcu je istekla klupska suspenzija zbog udaranja saigrača Kajlija Andersona na susretu protiv Oklahome, ali trostruki najbolji defanzivac lige ima problema sa povredom.

"I da nisam bio suspendovan ne bih mogao da igram na meču protiv LA Lejkersa, a najverovatnije neću biti spreman ni za duel protiv Oklahome. Istina je da se osećam malo bolje, ali i dalje ne mogu da se krećem na terenu kako je potrebno. Idem na terapije, trudiću se da budem na raspolaganju treneru, samo što nisam preveliki optimista po tom pitanju", rekao je Gober.

 

 

Tom prilikom prvotimac Minesote je prvi put pričao i o incidentu sa klupskim saigračem kojeg je i ovoga puta nazvao članom soje porodice.

"On je moj brat i mnogo ga volim. Na žalost, nekada dođe do incidenta sa najbližim članovima porodice. To je živo i takve stvari se dešavaju. Žao mi je to je do toga došlo. Izvinio sam mu se i idemo dalje. Napravio sam grešku i više nema nazad", poručio je Gober.