Nikola Jokić

Ovo nije dobro, ispašćemo u prvoj rundi plej-ofa: Trener Denvera kritikovao igru svojih igrača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.04.2023 11:27
Ovo nije dobro, ispašćemo u prvoj rundi plej-ofa: Trener Denvera kritikovao igru svojih igrača Tanjug/AP Photo/Michael Wyke

Trener košarkaša Denvera Majkl Meloun izjavio je, posle ubedljivog poraza u duelu sa Hjustonom (103:124), da njegova ekipa nije ozbiljno shvatila priliku da pobedom potvrdi prvo mestu na Zapadu NBA lige.

Džejlen Grin je za tim iz Teksasa zabeležio 32 poena, šest skokova i četiri asistencije, dok je u ekipi Denvera najefikasniji bio Majkl Porter sa 23 poena i sedam skokova., a Nikola Jokić je za 24 minuta na parketu ostvario "dabl-dabl" učinak od 14 poena i 10 skokova.

"Kada ne radimo svoj posao, postoji odgovornost. Govorim istinu i to što nas nazivam mekim nije nešto što govorim samo vama. Upravo sam to rekao našem timu i usudio sam se da me neko izazove i kaže da to nije istina. I niko nije. Zato što smo mi kao grupa večeras bili mekani. Ne kažem da smo mekani, ali večeras smo definitivno bili", izjavio je Meloun novinarima io dodao:

"Imali smo priliku da potvrdimo prvo mesto i razgovarali smo o tome, prilika je bila na dohvat ruke. Definitivno nismo ozbiljno shvatili tu priliku, jer je način na koji smo igrali bio toliko neprihvatljiv. Ako ćemo tako da igramo, ispašćemo u prvoj rundi plej-ofa, i to lako", zaključio je Meloun.