NBA

Lejkersi poželeli Durenta i udarili u zid: Finiks odgovorio "može ako date Dejvisa"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.05.2024 12:44
Kevin Durent i Lebron Džejms Guliver/AP Photo/Mark J. Terrill
Kevin Durent i Lebron Džejms

Los Anđeles Lejkersi su bez obzira što su pometlani u četvrtfinalu plej-ofa NBA od Denvera u centru pažnje najjače košarkaške lige na svetu jer su bar medijski aktivirali "bombu" u liku Kevina Durenta! Naime, prema pisanju novinara EPSN Brajan Vindhorsta, Lejkersi su osmislili da Lebronu Džejmsu i Entonijui Dejvisu pridodaju "Durentulu" i spremni su navodno da za njega pošalju jedan "paket" igrača sa Raselom i Hačimurom, nekim pikovima na draftu...

Ponuda bi bila bogata, ali nedovoljna ni da se razgovara sa Finiksom jer, navodno iz Sansa imaju samo jednu želju - Entonija Dejvisa. "Vi nama Dejvisa, mi vama Durenta", što Lejkersima ne pada na pamet, pa je tu izgleda "bomba" eksplodirala samo u medijima, a bez pravog "punjenja" nema ni prave eksplozije.

Durent ima još dve godine ugovora sa Sansima za 51,1, odnosno 54,7 miliona dolara po sezoni i mogli bi da ga zamene samo za nekog drugog asa tog formata. 

Ali, s obzirom da Lejkersi i Sansi imaju jasne ideje šta žele, a one su 180 stepeni dijametralno suprotne, ostaće samo dobra medijska priča o Kevinu Durentu i želji Lejkersa da dobiju trećeg "Ol stara" u timu.